Entegre Ampli

Entegre Ampliler pre ve güç amplilerinin tek bir cihaz olarak sunulduğu yükseltici tipidir. Müzikseverlerin çoğunluğunun tercih ettiği amplilerdir. Bu tür amplilerde kaynak seçimi, ses kontrolü ve yükseltme işlemlerinin tümü tek cihaz üzerinden yapılır.

DAC - D.A.C. (Digital to Analog Converter) dijitalden analoğa dönüştürücü olarak çevirilebilecek özel bir tanımlamadır. Yani bu cihazlar sıkıştırılmış dijital kayıtları, analog kayıtlara çevirme görevini üstlenir.

Hegel ile hem entegre ampli hemde DAC uyumu bir kez daha ortaya çıkıyor. Bir kutu içine çok iyi bir DAC ünite, çok duyarlı bir preampli ve yenilikçi güç devreleri sığdırmış ve bu farklı özellikler toplamında oradaymışlık hissini veren tüm küçük detayları korurken, distorsiyondan tümüyle arınmış doğal sesi, dinamik ve güçlü bas performansıyla biraraya getiriyor. Üst düzey preamplisi ve özenle tasarlanmış DAC devresiyle akışkan, doğal ve dinamik bir ses elde ediliyor. Böylece kendi fiyat aralığında bugüne kadar hiç rastlanmamış bir ampli ortaya çıkıyor. 

Temiz sesi ve yüksek volümde çalabilme özelliği, herhangi bir yüksek performanslı sistemde ve orta duyarlılıktaki herhangi bir hoparlörle kullanılmasına olanak tanıyor. Markalarımız yüksek ses performansı gözeterek tasarlanmış, kullanımı ve kurulumu çok kolay olan amplilerdir. Böylelikle müthiş bir Kalite/Fiyat oranına ulaşmaktasınız. Sizi canlı performansa iyice yaklaştırmayı hedefler. Ürünlerimiz arasından isteğinize ve beklentinize uygun olan modellerimizi hemen inceleyin!

Büyükten Küçüğe Sıralamayı Ayarla
Listeleme Şekli Izgara Liste

1 madde

sayfa başı
Büyükten Küçüğe Sıralamayı Ayarla
Listeleme Şekli Izgara Liste

1 madde

sayfa başı